Arbeidsplassen

En god arbeidsplass skaper økt trivsel og effektivitet. Ansatte har ulike behov, og muligheten til individuell tilpasning er viktig. Vi tilbyr en rekke løsninger som legger til rette for god kapasitet, fleksibilitet og plassutnyttelse.

Veldig mange kontorer har i dag åpne landskap, noe som kan bidra til å lette kommunikasjonen mellom de ansatte. Et velfungerende kontorlandskap kan skapes med enkle grep. Bordskjermer og skillevegger demper støy fra kollegaer, mens tilgang til stillerom og sosiale soner er viktig for både arbeidsmiljø og produktivitet.

Skrivebord og arbeidsbord

Gode skrivebord er viktig for produktiviteten på arbeidsplassen. Riktig høyde og form legger grunnlaget for en ergonomisk sittestilling. I tillegg kan fargevalg, materialer og design gjøre store forskjeller i et kontorlandskap.

Heve- og senkebord er en populær løsning på mange arbeidsplasser. Muligheten til å veksle mellom å sitte og stå vil gjøre at man åpner opp i hofteleddet, øker blodsirkulasjonen og minsker risikoen for belastningsskader og hjerte- og karsykdommer.

Bruk gjerne avlastningsmatter eller balansebrett i tillegg, for å stå mer aktivt og unngå å bli sliten i føtter og rygg.

Skjerming

Gode bord- og gulvskjermer sørger for skjerming mot lyd og innsyn. Skjermvegger kan benyttes bevegelige romdeler eller til å dele åpne landskap i soner. Vi tilbyr også lydabsorberende skjermer og akustiske veggpaneler.