Skip to main content

Office24 som totalleverandør

Office24 er en av Norges største aktører innen forbruksmateriell til alle arbeidsplasser, møbel og interiør, printløsninger, gave og profileringsartikler.

Office24Profil leverer profilartikler, gaveartikler, profilklær og arbeidsklær. Mer informasjon om profilvirksomheten finner du på nettsiden www.office24profil.no

Office24 er din totalleverandør av forbruksmateriell til arbeidsplassen. Vi tilbyr trygge valg, løsninger og tjenester som er tilpasset akkurat deg som kunde.

Ofte bestilles rekvisita og forbruksmateriell fra flere leverandører. Mange mister kontrollen over sitt eget forbruk. Hos oss opplever kundene at de har enkel tilgjengelighet på rekvisita og forbruksmateriell og får frigjort tid fra innkjøpsarbeidet. Vi gir oppfølging og råd som gir deg som kunde den beste totaløkonomien.

Totalt er vi 33 medarbeidere fordelt på Tønsberg og Sandefjord, Oslo, Bergen, Hønefoss, Innlandet, Lørenskog og Trondheim. Hovedkontoret ligger sentralt plassert på Træleborg i Tønsberg.

Bli kjent med oss

Rekvisitaskap/lager
Du har ditt eget lager av rekvisita, mykpapir, kantine, emballasje og annet forbruksmateriell som Office24 fyller på til avtalte tider. I tillegg kan du bestille varer utover dette

Bestillingsliste
Office24 utarbeider ferdige bestillingslister på de varene du bruker mest og leverer etter nærmere avtale

Kundesenter
Du kontakter oss når det er behov for varer, og vi distribuerer etter nærmere avtale. Telefon eller e-post benyttes

Fast oppfølging av kontaktperson per besøk eller telefon
Du kan få en fast kontaktperson som gir tett oppfølging

Netthandel
Du bestiller selv varer til kontoret gjennom vår netthandel. Bestillinger kan gjøres hele døgnet

Showrom
Kontakt oss gjerne for en avtale i våre showrom.

Miljøregnskap
Vi tilbyr årlige evalueringer og miljøregnskap til våre kunder, og bistår med råd og veiledning for å finne riktige produkter til ditt behov.

Forbruksmateriell og kontorrekvisita - Office 24