Forbruksmateriell

Office24 er en av de største norskeide leverandørene i Norge innenfor forbruksmateriell til kontor og industri, printløsninger, interiør, kontorrekvisita, firmagaver og profileringsartikler. Våre dyktige medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring innenfor vår bransje.

Office24 tilbyr kvalitetsprodukter fra markedets beste leverandører, og kan skreddersy optimale løsninger basert på kundenes behov. Våre kunder opplever å spare både tid og penger ved å samle sine innkjøp hos oss.

Vårt store spekter av produkter omfatter blant annet:

Kontorrekvisita

Med mer enn 10.000 artikler og en rekke leverandører gir vi deg tilgang til markedets største utvalg av kontorrekvisita. Vi kan tilby alt du trenger av rekvisita til arbeidsplassen, skrivemateriell, kopipapir og papirvarer.

Forbruksmateriell og kontorrekvisita - Office 24

Ergonomi

Mange opplever belastningsskader ved stillesittende arbeid. Gode produkter og løsninger kan bidra til god arbeidshelse og redusert sykefravær. Vi har løsninger som passer både hjemme og på kontoret. Unngå vond rygg, stive skuldre og musearm hos dine ansatte med riktig ergonomisk utstyr.

Emballasje

Vi har alt du trenger til å pakke inn varene dine. Riktig valg av emballasje beskytter varene, forenkler hverdagen for ansatte og sørger for rask og enkel logistikk. Hos oss finner du alt du trenger til lager, nettbutikk eller kontor. Vi gir råd om esker og kartonger, plastemballasje, konvolutter, emballasjetape og folier.

Vannautomater og kaffemaskiner

Vi tilbyr ulike løsninger for rent, friskt og kaldt vann til kontoret – med eller uten kullsyre. Du kan også lease en rekke kaffemaskiner fra oss, avhengig av ønsker og behov. Enten arbeidsplassen har et lite tekjøkken eller en stor kantine, har vi riktige løsningene for dere.

I tillegg til et rikt utvalg av kaffe og varm drikke, har vi alt dere måtte trenge av servietter, engangsservice, borddekking, kluter og renholdsmateriell.

Vannkjøler til kontoret

Ønsker dere forfriskende rent og kaldt vann på arbeidsplassen? Vi kan tilby vannkjølere av høyeste kvalitet fra en av Norges ledende leverandører på kald og varm drikke. Dette er solide produkter med høy kapasitet som er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Perfekt til kontoret, møterommet eller kjøkkenkroken.

Helse

Vi tilbyr et bredt utvalg av desinfeksjon, selvtester, munnbind, hansker og smittevernsfrakker. Spør oss om du har behov for skillevegger eller merking av lokaler for å skape en effektiv sosial distanse innendørs, og for å unngå smitte i åpne landskap som kantiner, butikk, produksjon og industri.

Mykpapir og renhold

Det har aldri vært viktigere med kvalitetsprodukter som bidrar til å opprettholde god hygiene på arbeidsplassen. God hygiene på kontoret bidrar til god produktivitet og redusert sykefravær. For å minimere risikoen for sykdom er det viktig å legge til rette for god håndhygiene og gode rutiner for behandling av hyppig berørte overflater.