Printløsninger

Printløsninger

Office24 leverer komplette løsninger for utskrift på papir. Løsningene omfatter sikkerhet, administrasjon, dokumentstyring, service, support og finansiering.

Follow Me – Sikker utskrift

Når du skal skrive ut dokumenter ønsker du garantert ikke at sensitive opplysninger skal havne på avveie. Du ønsker heller ikke å bidra til unødig bruk av papir. Heldigvis finnes det en løsning som sørger for at du unngår slike bekymringer.

I en fleksibel arbeidshverdag veksler man mellom å skrive ut dokumenter på hjemmekontoret og på ulike printere på arbeidsplassen. Da er det fort gjort å sende et dokument til feil printer.
Med Follow Me har du full kontroll på alle utskrifter, og på hvor de skrives ut. Hver enkelt utskriftsjobb lagres på en server, og er tilgjengelig fra alle printere som er koblet til serveren. Du bruker et personlig adgangskort eller en pin-kode for å skrive ut dokumentet på den printeren du måtte velge.

Administrasjon og dokumentstyring

Administrasjon av bedriftens skrivere kan forenkles og effektiviseres med enkle grep. Øk produktiviteten, opplev optimal funksjonalitet og sikre en printerpark som til enhver tid er operativ. Det er viktig med gode rutiner og systemer for hvordan man lagrer, bearbeider og arkiverer dokumenter. Med riktig programvare tilpasses dokumenthåndteringen til bedriftens behov, og dokumentflyten forenkles.

Vi tilbyr også automatisk bestilling av toner, slik at man unngår å oppleve driftsstans som resultat av manglende rekvisita.

Finansiering – lease en printer

Du kan finansiere bedriftens printerpark med en leasingavtale fra Office24. Vi tilbyr gunstige og fleksible løsninger via Nordea Finans. Leasing kan frigjøre kapital til andre områder, og bidrar til enklere budsjettering og regnskapsføring. Nordea Finans tilbyr inntil 100% finansiering, konkurransedyktige priser og gunstige ordninger.

Behold likviditeten i firmaet, og fordel kostnaden utover den tiden printerparken benyttes.

Vi leverer produkter av høy kvalitet, lang driftstid og med minst mulig miljøpåvirkning

Printløsninger levert av Office24

Service og support

Office24 kan gi service og support på enkeltskrivere eller hele printerparken din. Vi tilbyr installasjon, opplæring, vedlikehold og arbeid, slik at selskapet ditt til enhver tid er sikret en velfungerende printerpark.

Vi tilbyr også fjernsupport, som betyr at våre medarbeider kan overvåke og motta meldinger om status og driftsstans. Du får tilgang til tips og råd, teknisk støtte og fjernsupport når du måtte trenge det. Hvis vi ikke kan løse problemet eksternt, har vi kvalifiserte serviceteknikere som er behjelpelige.

Som kunde hos oss skal du alltid være trygg på at printerne fungerer og leverer slik du ønsker.

Vi tilbyr gode råd og veiledning i prosessen – kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om printløsninger.

Printløsninger:

Roy Barstad
Tlf: 93 45 76 41
rob@office24.no

Kundesenter: 

Tlf: 33 30 90 00
kundesenter@office24.no