Interiør

Kontormøbler og innredning

Fargevalg, former, romløsninger og interiør påvirker trivsel, motivasjon og effektivitet på arbeidsplassen. Ikke la innredningen av kontoret styres av tilfeldigheter!

Interiørkampanje

Gode løsninger for kontorinnredning skaper trivsel, overskudd og økt effektivitet, og bidrar til å holde sykefraværet nede. En gjennomtenkt og spennende kontorinnredning kan skape ett motiverende og levende landskap å jobbe i, og bidra til et godt arbeidsmiljø.

Våre favoritter av kontormøbler er samlet i denne brosjyren, her finner du kontorstoler, hev og senk pult og interiør til møterommet til gode priser.

Office24 leverer alt du trenger av kontormøbler, støydemping, skjerming, konferanserom, arkivløsninger og kildesortering. Vårt tette samarbeid med et bredt spekter av leverandører sikrer deg kostnadseffektive, fleksible og brukervennlige løsninger – skreddersydd etter dine behov. Løsningene spenner fra det enkle og rimelige til det påkostede og luksuriøse.

Vi tilbyr gode råd og veiledning i prosessen – kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om kontorinnredning.

Interiørkonsulent:

Sissel Kyta Elnes
Tlf: 91 64 39 14
ske@office24.no

Kundesenter: 

Tlf: 33 30 90 00
kundesenter@office24.no

Våre kategorier

Arbeidsplassen

En god arbeidsplass skaper økt trivsel og effektivitet. Ansatte har ulike behov, og muligheten til individuell tilpasning er viktig.

Les mer

Kontorstoler

Vi har et bredt utvalg av kontorstoler, og hjelper gjerne for å finne den stolen som passer ditt behov.

Les mer

Sosiale soner

De uformelle samtalene kan være de viktigste! Skap sosiale soner for dialog og trivsel ved hjelp av flotte sittegrupper.

Les mer

Konferanserom / møterom

Når du skal innrede et konferanserom, er det flere faktorer du bør vurdere for å skape et funksjonelt og behagelig miljø.

Les mer