Profilering

Profilprodukter og firmagaver

Hos Office24 finner du alt du trenger innen profilklær, profileringsartikler og firmagaver. Vi er eksperter på å finne produktene din bedrift trenger.

Office24 er en totalleverandør innen profil, med hovedfokus på profileringsartikler, firmagaver, profil- og arbeidsklær, skilt og dekor. Se det store utvalget i vår profilnetthandel: office24profil.no

Noen grunner til å velge profilprodukter fra Office24profil

  • Våre erfarne, dyktige og løsningsorienterte profilrådgivere er eksperter på å finne frem til produktene din bedrift trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver med og uten logo.
  • Hos oss får du alt fra moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører.
  • Som en stor aktør har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, noe som kommer din bedrift til gode.
  • Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, gjør vi alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.
  • Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor. Office24profil er ISO9001- og ISO14001-sertifisert, og sørger for at produktene vi selger til enhver tid er godkjent for sin bruk etter gjeldende lovgivning.

Profilprodukter og reklameartikler

Produkter som er merket med firmanavn, logo eller varemerke. Ofte brukt i forbindelse med messer, kampanjer og andre aktiviteter for å øke eksponeringen til et firma, produkt eller budskap. Office24profil opererer ikke som en vanlig hyllebutikk med begrenset utvalg, men har samlet høykvalitetsprodukter for alle behov fra nøye utvalgte leverandører og produsenter.

Profil- og arbeidsklær

Klær som benyttes for profilering av bedriftens navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering. Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, arbeidsklær til restaurant og kafedrift, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.

Hoveddelen av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

Styrk profilen
med profil-
produkter fra
Office24.

Firmagaver

Hva skal man gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller som takk for god innsats? La oss hjelpe deg! Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innen ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter. Bestill via nettbutikken vår, eller kontakt oss for forslag på gaver som passer dine ønsker og behov. Vi tilbyr også gavekort, slik at de ansatte selv kan velge seg en flott gave.

Få deres helt egen nettbutikk

Hos oss kan bedriften din få sin helt egen nettbutikk, hvor de ansatte kan handle egne profilprodukter. Avdelingene kan også på en enkel måte hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

Kontakt oss

Rune Bakke

Seniorkonsulent

Tel. 90 09 50 55
rb@office24.no