Sosiale soner

Sofaer og sittegrupper

De uformelle samtalene kan være de viktigste! Skap sosiale soner for dialog og trivsel ved hjelp av flotte sittegrupper. Dersom du ønsker å stenge omgivelsene ute, skape en sosial sone eller legge til rette for at gjestene kan vente i hyggelige omgivelser, har vi løsningene du trenger.

Møterom, konferanserom og seminar

Møterommet skal legge til rette for levende dialog, gode avtaler, effektive møter og inspirerende konferanser. Utvalget av former, uttrykk, konferansestoler og møtebord er stort, og vi hjelper deg med å finne den løsninger som passer dine behov.

I dag holdes mange møter digitalt. Da er god lyd- og bildekvalitet avgjørende. For å sørge for sømløse og effektive møter blir riktig valg av AV-utstyr viktig. Vi hjelper deg til å finne produkter som gjør at både fysiske og digitale møter kan gjennomføres enkelt, effektivt og profesjonelt.

Vi tilbyr også enkle metoder for å bestille og booke møterom, slik at man alltid har oversikt over tilgjengeligheten. Få møterommet inn i kalenderen, slik at ansatte enkelt kan skaffe seg oversikt og booke tid.

Gode og tilpassede møbler bidrar til produktive møter. Vi har et bredt utvalg av leverandører og samarbeidspartnere, og tilbyr et stort spekter av stoler og bord til møterommet. Valg av farge, tekstiler, materialer og møbler setter stemningen i rommet og bidrar til å sende gode signaler til møtedeltakere.