Vannkjøler til kontoret

WL2 Firewall® vanndispenser

Vannkjøler som leverer rent og forfriskende kaldt vann på arbeidsplassen.
Denne maskinen har en unik filtrerings- og rensekapasitet og den kompakte størrelsen gjør at den passer inn overalt på arbeidsplassen. Vanndispenseren er enkel å betjene, har et flott design, utmerket ytelse og kommer med et tappeområde spesialtilpasset drikkeflasker/sportsflasker. Med den unike Firewall®-teknologien serverer denne maskinen det reneste og tryggeste drikkevannet til deg, dine gjester og kollegaer. Kan også leveres med fotpedaler for berøringsfri betjening. Vanndispenseren har en 1,5l varmtvannstank som opsjon – slik at de ansatte enkelt kan lage seg varm drikke.

Vannkjøler / vanndispenser
Vannkjøler / vanndispenser
Vannkjøler / vanndispenser
Vannkjøler / vanndispenser

WL7 Firewall® vanndispenser

Moderne design, avanserte tekniske funksjoner og en kilde til store mengder iskaldt rent drikkevann, gjør denne maskinen til vår bestselger. Dette er en robust og pålitelig maskin, perfekt for enhver arbeidsplass. Et stort tappeområde og en visuelt innbydende skjerm, sammen med en intuitiv typevelger, gjør det enkelt for brukeren å velge mellom opptil fem typer vann med ulike temperaturer, inkludert kullsyre. Den har programmerbar dvalemodus for å redusere strømforbruk når dispenseren ikke er i bruk. Kan også leveres med fotpedaler for berøringsfri betjening.

Kontakt oss for tilbud

Be om ett uforpliktende tilbud i dag, og sørg for deilig kaldt drikkevann på jobben. Vi finner den løsningen som passer deres arbeidsmiljø best – og tilbyr både salg og leasing av en rekke vannkjølere.

    Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google sine personvernregler og vilkår