Skip to main content

HØYT OG LAVT

ET SUKSESSPROSJEKT MELLOM OFFICE24PROFIL OG BARNEHAGENE I TØNSBERG KOMMUNE

I en tid med restriksjoner og sosial distansering – hadde vi hverdagshelter blant oss i alle barnehageansatte som hver dag tar vare på de som kommer etter. Office24profil er stolt leverandør av full utrustning av klær til barnehager i Tønsberg kommune.

Arbeidstøy til barnehageansatte har flere viktige funksjoner. Når man er ute på tur skal det være enkelt, trygt og godt for de små og kjenne igjen hvem som er de ansvarlige. Logo og farger skal komme godt frem og tåle mye. Trær skal klatres i og steinurer utforskes sammen med barna. Det er ikke bare de yngste som er aktive når barnehagen er på tur! Samtidig skal tøyet også holde vind og vær ute – dag etter dag.

VIKTIG MED GODT ARBEIDSTØY

«For oss er det viktig å ha klær som er gode å bevege seg i”
sier Merete Floberg, styrer i Trudvanglia Barnehage. “Klærne fra Gosh holder seg godt, er fine å ha på og tåler mange vask. Fargen og designet er godt mottatt hos de ansatte. De kan brukes i en hverdag der man er mye på tur uten at glidelåser ryker eller at det blir hull i tøyet. Og de kan gjenimpregneres.”

Videre sier Merete at arbeidstøyet de nå tilbyr sine ansatte er godt og funksjonelt. “Det er fint når man er ute på tur at de ansatte ofte kommer med like klær som er profilerte med logo. Det er heller ingen forskjell på de ansatte – alle har ett godt sett med tøy de kan bruke på jobb.”

Arbeidstøy barnehage - Office 24

Ola Baumann og Merete Floberg fra Trudvanglia Barnehage viser frem arbeidstøyet fra TwentyFour levert av Rune Bakke.

TETT OPPFØLGING

Rune Bakke i Office24profil har tett kontakt med barnehagene i Tønsberg Kommune og tilbyr en skreddersydd kundeopplevelse. Alle kunder har fri tilgang til showrom der de kan se på og prøve klær og størrelser. For de ansatte i Trudvanglia Barnehage har det vært viktig å ha en tilgjengelig kontaktperson som kan yte service, svare på spørsmål og gi råd når det er nødvendig. Særlig i en prøvende tid.” Rune er superhyggelig, positiv og behjelpelig. Han er alltid ute etter å finne gode løsninger” sier Merete.

Videre nevner hun at selv om prøving av klær i showrom har vært vanskelig i koronatiden, har Rune kjørt ut prøver til alle barnehager så de kan prøve tøyet.

Gosh nettbutikk for tønsberg kommune

Gosh leverte en egen nettbutikk til alle barnehageansatte i Tønsberg kommune.

ENKELT MED EGEN NETTBUTIKK

I en tid der “alle” har tilgang til nett satte Office24profil opp en egen nettbutikk for de ansatte, noe styrer Merete Floberg satte pris på. “Nettsiden Office24profil har satt opp for oss gjør det enkelt å bestille varer, enklere enn å bruke en katalog. De ansatte har gått gjennom nettsiden på personalmøter, og det er fint å vise bilder og tekster på produktene” sier hun. Hva så med utvalget? “Utvalget på klær er bra, og hvis man savner noe er det bare å gi beskjed til Rune, så ordner han det.”

BÆREKRAFT OG MILJØ

I Office24profil er vi opptatt av bærekraft og miljø i å være vårt ansvar bevisst i prosessen med å levere profilert arbeidstøy. Det var derfor naturlig for oss å også høre med kundene våre om deres syn på dette.

“Tønsberg kommune er opptatt av å være bærekraftige, og det er viktig i valg av leverandører. Jeg har tillit til at Office24profil tilbyr gode og trygge produkter” sier Merete.

Kontakt oss

Rune Bakke

Profil, gaveartikler og arbeidstøy