Trygge kvalitetsbevisste valg til arbeidsplassen

Gjør innkjøpene kostnadseffektive, bærekraftige og enklere

Rekvisita

Rekvisita, mykpapir, kantine, emballasje o.l.

Møbel og interiør

Stort og spennende utvalg av kontormøbler og interiør.

Profileringsartikler

Find a space that suits you and your work.

Printløsninger

5G wireless internet standard at all locations.
Forbruksmateriell og kontorrekvisita - Office 24

Om Office24

Office24 er en av de største norskeide leverandørene i Norge innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, kontormøbler, kontorrekvisita, firmagaver og profileringsartikler. Våre dyktige medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring innenfor vår bransje. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter. Vi leverer både til det private næringsliv og til offentlig sektor. Forbrukermarkedet benytter oss hovedsakelig gjennom vår butikk som holder til i Tønsberg.

Vi har salgskontorer i Tønsberg, Sandefjord, Oslo, Bergen, Hønefoss og Hamar – og leverer varer til bedriftsmarkedet i hele Norge.

Vi kan tilby løsninger fra markedets beste leverandører – med fokus på kvalitetsprodukter som tilfredsstiller de fleste behov. Vi kan skreddersy en optimal løsning basert på våre kunders behov.

AVDELINGSKONTORER

På våre avdelingskontorer treffer du dyktige og erfarne selgere som gjerne hjelper deg til en enklere kontorhverdag. Vi kan hjelpe med det meste, om det er kontorrekvisita, ergonomi, printløsninger, profilartikler, firmagaver eller andre forbruksartikler du er på utkikk etter.

Ta kontakt med oss – vi lever for å levere!

Siste nytt fra Office24