Skip to main content

Office24 AS kjøper Profilhuset AS

Office24 kjøper Profilhuset. Profilhuset er en totalleverandør av profilartikler som leverer reklameartikler, profil- og arbeidsklær og firmagaver. Profilhuset er en betydelig aktør innenfor profilbransjen i Norge med produksjon og salgsavdeling i samme hus.

Selskapet er tidligere familieeid og har lang historikk. Med produksjon og salgsavdeling i samme hus forsterkes verdikjeden, gir oss mulighet til å kvalitetssikre levering i alle ledd. Profilhuset disponerer i dag 1000m2 produksjonslokale med topp moderne produksjonsutstyr.
Samtlige ansatte blir med på veien videre. Med vår samlede kunnskap, erfaring og leverandørbase vil vi sørge for at våre kunder får de beste løsninger tilpasset sine behov.

Office24 har en langsiktig strategi om vekst som skal skje både organisk og også gjennom oppkjøp. Etter vårt oppkjøp av først Briskeby Media så Profilhuset vil vi bli en enda sterkere aktør innen profil og gaveartikler, og vi vil styrke vår posisjon som totalleverandør i Oslo, Innlandet og Vestlandet. Vårt fokus vil fortsatt være å jobbe mot SMB segmentet, større konsernkunder og anbudsmarkedet. Selskapet vil ha en samlet årsomsetning på i overkant av 225 millioner etter oppkjøpet.

Office24 er en av Norges største aktører innen forbruksmateriell til alle arbeidsplasser, interiør, industri, printløsninger, gave og profileringsartikler.

For mer informasjon, kontakt:

Rune Syvertsen

Daglig leder Office24 AS

901 39 339
rs@office24.no

Frank Wraamann Profilhuset AS - Office24 AS

Fredrik Wraamann

Daglig leder Profilhuset AS

907 92 728
fredrik@profilhuset.no