Skip to main content
Office24

Caribonum Norway AS og Office24 AS fusjonerer

Caribonum Norway AS og Office24 AS fusjonerer. Vi blir med dette en av landets største norskeide leverandører innen kontor og datarekvisita, forbruksartikler og profilering.

Siden 1948 har Office24 vært en ledende regional aktør av kontor og datarekvisita samt profil og forbruksvarer. Gjennom fusjonen vil selskapet være en sterk regional aktør, og vi styrker posisjonen vår i Hamar, Akershus, Oslo og Bergen. Caribonum Norway ble etablert i 1961 med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Bergen, Hamar og Trondheim.

Begge varemerkene vil videreføres, Caribonum Norway som en avdeling under Office24 AS. Administrasjonen samles i Tønsberg, og dette vil frigjøre kapasitet til å drive med det vi er best på – å finne gode løsninger til kundene våre.

Dagens produktsortiment opprettholdes, og med vår kunnskap, erfaring, brede produktsortiment og logistikksystem skal vi fortsatt sørge for at våre kunder får de beste løsninger tilpasset sine individuelle behov.

Vi gleder oss over å kunne samle så mye erfaring og kunnskap i ett selskap, noe som våre kunder vil nyte godt av. Fusjonen vil også bidra til økt konkurransekraft da vi vil bli en betydelig aktør i markedet.