Skip to main content

Office24 AS kjøper Briskeby Media AS

Office24 kjøper Briskeby Media. Briskeby Media er en totalleverandør av profilartikler som leverer reklameartikler, profil- og arbeidsklær og firmagaver. Briskeby Media er en betydelig aktør innenfor profilbransjen i Norge. Med base på Hamar dekker Briskeby Media store deler av Norge med sitt salgsapparat. Dyktige og løsningsorienterte medarbeidere utgjør Briskeby Media som er ett familieeid selskap med lang tradisjon i Mjøsområdet.

Begge varemerkene blir videreført og samtlige ansatte blir med på veien videre. Med vår samlede kunnskap, erfaring og leverandørbase vil vi sørge for at våre kunder får de beste løsninger tilpasset sine behov.

Office24 har en langsiktig strategi om vekst som skal skje både organisk og også gjennom oppkjøp. Etter oppkjøpet av Briskeby Media vil vi bli en enda sterkere aktør innen profil og gaveartikler, og vi vil styrke vår posisjon som totalleverandør i Oslo, Innlandet og Vestlandet. Vårt fokus vil fortsatt være å jobbe mot SMB segmentet, større konsernkunder og anbudsmarkedet. Selskapet vil ha en samlet årsomsetning på i overkant av 200 millioner etter oppkjøpet.

Office24 er en av Norges største aktører innen forbruksmateriell til alle arbeidsplasser, interiør, industri, printløsninger, gave og profileringsartikler.

For mer informasjon, kontakt:

Rune Syvertsen

Daglig leder Office24 AS

901 39 339
rs@office24.no

Stein Kollshaugen

Daglig leder Briskeby Media AS

951 82 550
stein@briskebymedia.no