Skip to main content
Office24

Office24 kjøper Caribonum Norway

By 28. februar 2019april 8th, 2022No Comments

Office24 kjøper Caribonum Norway

Tønsberg-selskapet Office24 har inngått avtale om å kjøpe Caribonum Norway AS.
Caribonum er en ledende aktør innenfor kontor og datarekvisita, forbruksartikler og profilering i Oslo, Bergen, Hedmark og Trondheim. Selskapet opererer primært innenfor SMB-segmentet.

Bransjen konsolideres
– Bransjen påvirkes i stadig større grad av store internasjonale leverandører som påvirker konkurransesituasjonen. Behovet for å styrke egen posisjon blir sterkere og er hovedårsaken til at vi gjør dette oppkjøpet. Det gir oss bedre muligheter for ytterligere vekst og ikke minst til å videreføre 70 års erfaring. På denne måten opprettholdes posisjonen som en bærekraftig aktør inn i fremtiden, påpeker Rune Syvertsen, administrerende direktør i Office 24 og leder av det nye selskapet.

Vil vokse videre
Office24 har en langsiktig strategi om vekst som skal skje dels organisk, men også gjennom oppkjøp.
– Etter oppkjøpet av Caribonum befester vi posisjonen som en sterk regional aktør i våre definerte markedsområder. Vårt fokus vil fortsatt være å jobbe mot SMB-segmentet og bidra til utvikling av kundene. Selskapet vil ha en samlet årsomsetning på rundt 100 millioner etter oppkjøpet, forteller Syvertsen.

Strategisk viktig oppkjøp
Siden 1948 har Office24 vært en ledende regional aktør av kontor og datarekvisita samt profil og forbruksartikler. Gjennom oppkjøpet vil selskapet styrke posisjonen i aksen Hedmark – Skien og sikre vekstmuligheter i Bergen og Trondheim. Caribonum Norway ble etablert i 1961 med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Bergen, Hamar og Trondheim.

– Dagens produktsortiment opprettholdes og begge varemerkene vil bli videreført. Med vår kunnskap, erfaring, brede produktsortiment og markedets mest avanserte logistikksystem, skal vi fortsatt sørge for at våre kunder får de beste løsninger tilpasset sine individuelle behov, avslutter Syvertsen.

For mer informasjon, kontakt Rune Syvertsen, adm. dir. Office24, 901 39 339, rs@office24.no