Skip to main content

Office24 og Sundhagen Kontorservice AS fusjonerer.

Sundhagen Kontorservice AS ble etablert sommeren 2004, og har kunder primært Oslo og Akershus.
Sundhagen Kontorservice er en totalleverandør av kontor, lager, datarekvisita, og trykksaker, og de har dyktige ansatte med lang erfaring i vår bransje.

Dagens produktsortiment opprettholdes, og med vår kunnskap, erfaring, brede produktsortiment og logistikksystem skal vi fortsatt sørge for at våre kunder får de beste løsninger tilpasset sine individuelle behov.

Vi gleder oss over å kunne samle så mye erfaring og kunnskap i ett selskap. Fusjonen vil også bidra til økt konkurransekraft som våre kunder igjen vil nyte godt av.

Office24 er en av de største norskeide aktørene i Norge innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, print- og dokumentløsninger, kontormøbler, firmagaver, bedriftstøy og profileringsartikler. Selskapet har dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring innenfor sin bransje. Vi har salgskontorer i Tønsberg, Sandefjord, Oslo, Bergen, Hønefoss og Hamar – og leverer varer til bedriftsmarkedet i hele Norge.

Office24 vil med dette være en betydelig aktør innenfor kontor og datarekvisita, kopi- og kontormaskiner, kontormøbler og interiør, firmagaver og profileringsartikler. Office24profil er en del av Office24, samt medlem og medeier i GOSH som er Norges største kjede i gave og profilbransjen.

Vi er glad for å kunne samle så mye erfaring og kunnskap i ett selskap, noe som våre kunder vil nyte godt av.

Office24 Netthandel

Kunder av Sundhagen Konstorservice får nytt brukernavn og passord til netthandelen. Ta kontakt med din kontaktperson dersom du ikke har mottatt ditt nye brukernavn og passord.
Til butikken

Rune Syvertsen

Daglig leder Office24 AS

901 39 339
rs@office24.no

Sturla Sundhagen

Daglig leder Sundhagen Kontorservice AS

47 25 53 55
ss@office24.no